LET OP: Voor een juiste werking van deze website dient u JavaScript in te schakelen voor deze browser.
Website opnieuw laden

Karin van Oosten NaaiLAB - Samen op zoek naar jouw Wow-factor! - Over mij en NaaiLAB
 

Over mij en NaaiLAB

Ik ben Karin van Oosten. Mode is mijn passie!

Ik ben Karin van Oosten. Ik ben kleermaker, designer en docent aan mijn eigen modevakschool in Zwolle.

Als tiener ben ik gestart met het leren naaien van kleding, zonder enige begeleiding, op de ouderwetse naaimachine van mijn oma. Mijn eerste zelfgemaakte kledingstuk resulteerde in een broek met twee linker broekspijpen. De tweede poging slaagde gelukkig wel: mijn eerste op maat gemaakte broek.

Mijn passie voor mooie kleding en uniek willen zijn is jong begonnen en is altijd een rode draad in mijn loopbaan (bedrijfsleidster herenmode, stylist en inkoper damesmode, docent Fashion&Design) geweest. Al tijdens mijn eerste baan als leerkracht basisonderwijs ontdekte ik dat ik steeds meer van mooie stoffen , een goed pasvorm en het ambacht ging houden en ben ik gestart met de vakopleiding kleermaker en heb ik diverse diploma’s behaald. Ik ben erkend kleermaker en docent en aangesloten bij de Stichting Verenigde Modevakscholen Nederland.

Karin van Oosten NaaiLAB staat voor vakmanschap en flair! Bij het NaaiLAB kun je als beginner en gevorderde terecht voor naailessen of een vakopleiding volgen en een beroepsbekwaamheid in het ambacht halen.  Het is een fijne plek waar je je kunt ontwikkelen in het ambacht en het onder mijn professionele begeleiding heerlijk werken is. Daarnaast kun je bij mij terecht voor een uniek kledingstuk of ruiterjas speciaal voor jou op maat gemaakt. Door alles loopt de rode draad: mijn geloof in kwaliteit, ambacht, mooie stoffen, pasvorm en duurzaam produceren. Of het nu mijn ontwerp is of die van jou: het zal je persoonlijkheid versterken en je doen stralen!

   

WEBCOMP online media