LET OP: Voor een juiste werking van deze website dient u JavaScript in te schakelen voor deze browser.
Website opnieuw laden

Karin van Oosten NaaiLAB - Samen op zoek naar jouw Wow-factor! - Reviews
 

Reviews

Solange van der Palm:
Sinds een kleine 2 jaar volg ik de vakopleiding tot kleermaker bij Karin van Oosten Naailab.
Mijn ervaring is dat Karin een vakkundige docente is en veel ruimte laat voor eigen initiatief.
Bij het volgen van de naailessen, kan je werken met eigen getekende patronen, maar ook met kant-en-klare knippatronen. Ik vind de lessen altijd erg gezellig, maar er wordt serieus gewerkt.

Elune van der Born:

Een jaar geleden ben ik geslaagd voor de Havo, ik wist totaal nog niet wie ik was en wat ik wilde worden en daarom nam ik dan ook een tussenjaar. Ik wilde een beetje werken en één van mijn andere doelen voor mijn tussenjaar was leren naaien. Daarom ging ik op naailes bij Karin niet wetende hoeveel invloedt dit op mijn toekomst zou hebben… Ik wilde mij aan het begin van dit jaar misschien inschrijven voor Toegepaste Psychologie maar ook hier twijfelde ik enorm over; Ik wist niet zeker of het bij mij paste maar het kwam nog enigszins in de richting van mijn persoonlijkheid. Ik heb altijd iets met mode en stoffen gehad maar dit was een beetje naar beneden gedoken toen ik op de middelbare zat. Bij Karin kwam dit weer helemaal naar boven, ik ging met plezier naar alle lessen en ik kreeg enorme motivatie om kleding te maken. Met het enthousiasme van Karin en de andere meiden waarmee ik les had hing er altijd een positieve sfeer. Ook heb ik veel geleerd over verschillende technieken en kan ik nu een stuk beter naaien dan een jaar geleden. Karin laat je heel vrij in wat je wilt gaan maken en ondertussen leert ze je heel goed naaien, dat is een leuke combi. In totaal heb ik een jaar bij Karin op naailes gezeten maar ik heb er veel geleerd en door alle lessen heb ik uiteindelijk zelfs een studie in deze richting gekozen; Fashion & Textile Technologies. Een studie waar ik helemaal zeker van ben dat hij bij mij past. Aan het begin van mijn tussenjaar had ik nooit voor deze studie gekozen maar doordat ik mezelf heb kunnen ontwikkelen bij Karin ben ik bij deze studie terecht gekomen. Dankjewel Karin!

Marjolijn en Desiree:
Karin verstaat haar vak op en top. Ze doet haar werk met zoveel passie. Onze kleding heeft ze samen met ons stapje voor stapje gecreëerd met daarin onze wensen en haar persoonlijke touch. Kleding dat ons letterlijk op het lijf is geschreven. Heel bijzonder om dit zo samen hebben gedaan en voor ons ook heel belangrijk dat ‘onze’ kleding lokaal (in Zwolle) is gemaakt. Nogmaals ontzettend bedankt!

Jannie Brassien:
In 2018 heeft Karin mijn trouwjurk gemaakt .In een voorgesprek met haar heb ik mijn wensen qua model kenbaar gemaakt en samen besproken. Het was een heel prettig gesprek , ik voelde dat ik in Karin een fantastische ontwerpster heb gevonden. Samen zijn we de stoffen gaan uitzoeken en heeft zij eerst een proefmodel gemaakt . De uiteindelijke trouwjurk is fantastisch geworden waardoor ik op “DE DAG” me voelde stralen in m’n prachtige jurk. Op onze dag heb ik veel complimenten en vragen gekregen, over wie de jurk ontworpen en gemaakt heeft .
Ik beveel Karin absoluut aan!!

WEBCOMP online media